Drumurile la care a fost pus un pacient cu fractură la picior. Mesajul unui medic din Sibiu

Cum se tratează o luxatie, o fractură sau o entorsă de gleznă. Foto: Pexels
Medicul de familie Eduard Egri, din Sibiu, povestește pe Facebook prin ce a trebuit să treacă un pacient de-al său care a suferit o fractură la un picior.

Medicul de familie Eduard Egri a scris pe rețelele sociale drama unui pacient de-al său, care a trebuie să facă câteva drumuri repetate în condițiile în care a suferit o factură la un picior. 9 zile a durat ”drumul” pacientului cu piciorul rupt pe la medici, fără ca situația lui să fie complet rezolvată.

„Miercuri, 1 septembrie, pacientul se prezintă la mine cu suspiciune fractură, îi eliberez bilet de trimitere la radiologie unde acesta merge și i se spune că rezultatul i se va comunica a doua zi, Joi, 2 septembrie, merge după rezultat care atestă fractura, apoi la ortoped care îi imobilizează piciorul și îi recomandă concediu medical prin medicul de familie, în plus se deplasează la locul de muncă în vederea obținerii adeverinței necesare eliberării concediului.

Vineri, 3 septembrie, pacientul se prezintă la cabinet, ajutat de cârje cât și de un prieten, în vederea eliberării primei etape de concediu de doar 4 zile dar din păcate sistemul nu citește cardul și ne uităm unul la celălalt.

Luni, 6 septembrie, pacientul se va prezenta din nou la mine pentru eliberarea etapei a doua a concediului medical, adică încă 3 zile și bilet trimitere ortopedie.

Joi, 9 septembrie, pacientul se va prezenta la ortopedie pentru continuarea concediului medical.

În loc de concluzii: „Țara verde trandafir, / Eu îmi iau un patrafir”, scrie medicul, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel