Dr Virgil Musta: dacă avem această delăsare, pandemia va crește

Test coronavirus    Foto: pexels.com
Medicul Virgil Musta a făcut declarații după bilanțul COVID-19 de azi, când s-a înregistrat o cifră record - 1.713 de îmbolnăviri - de la începerea pandemiei.

Medicul Virgil Musta, şeful secţiei de boli infecţioase de la Spitalul Victor Babeş din Timişoara, spune că dacă ”avem această delăsare” numărul de cazuri va crește peste tot în lume.

”Directorul OMS a tras un semnal de alarmă, din cauza faptului că numărul de cazuri creşte din nou în lume, la fel şi numărul deceselor. OMS atrage atenţia că dacă avem această delăsare, nu vrem să respectăm regulile, ţinem cont de conspiraţii, pandemia va creşte şi va creşte peste tot în lume şi va crea mari probleme, atât de sănătate, cât şi economice. Deja sunt probleme economice importante peste tot, şi nu vreau să mă gândesc ce se va întâmpla dacă lumea nu va respecta regulile. Nu avem altă şansă decât să avem o nouă normalitate, în care să respectăm regulile de bază”, a declarat Musta.

Mai multe puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel