Dr Vasi Rădulescu: Cele 6 lucruri care te vor face să trăiești viața pe care ți-o dorești

Ca să ai viața pe care ți-o dorești, trebuie să scapi de lucrurile care te țin în loc, spune dr Vasi Rădulescu. Foto: Pixabay
Cunoscut scriitor și blogger, medicul Vasi Rădulescu spune că ar trebui să ne debarasăm cu toții de lucrurile care ne fac să nu ne trăim viața așa cum ne-am dori. Iată un mini-ghid din 6 puncte pe care l-a testat pe propria piele: 

Dr Vasi Rădulescu a scris pe pagina sa de Facebook care sunt cele „Șase sfaturi pentru tine”.

1. Nu-ți consuma timpul anapoda. Doar pe acesta îl ai. Folosește-l pentru a fi în formă bună, a te dezvolta, a-i ajuta pe cei din jurul tău, a te concentra pe chestiuni frumoase și utile.

2. Încetează să mai alergi după lucruri. Nu-ți aduc nicio fericire. Natura umană îți va dicta imediat dorința de a vrea iar lucruri un pic mai bune, mai mari, mai strălucitoare. Pierzi timp, bani, intri în cercurile frustrării și dezamăgirii.

3. Încearcă să dormi cât mai bine. Nu conștientizezi cât de important e somnul pentru tine, pentru sănătatea ta. Fă cum poți să dormi 7-8 ore bune pe noapte.

4. Construiește-ți obiceiuri bune. Durează ceva, dar te vor ține mult și bine. Obiceiuri de citit, de socializat, de mâncat, de mișcat, de produs valoare.

5. Nu te consuma prea mult cu părerea celorlalți despre tine. Va fi mereu pestriță. Și nu uita că ei te văd mai mult cum sunt ei, nu cum ești tu.

6. Cu cât amâni lucrurile, cu atât dai mai tare cu piciorul la viața pe care ai putea să o ai. Revezi punctul 1. Timpul zboară. Revezi punctul 4. Echilibrează punctul 3. Stăpânește punctul 5. Îmbrățișează punctul 2”, a scris dr Vasi  Rădulescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel