Dr Valeriu Gheorghiță: 20,33% din populația eligibilă a fost vaccinată cu cel puțin o doză

Col Dr Valeriu Gheorghiță. Foto: RoVaccinare
Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță, a declarat marți, 4 mai, într-o conferință de presă, că 20% din populația României este vaccinată cu o doză de ser împotriva infecției COVID. 

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID, spune că la nivel național ”avem un procent de acoperire vaccinală cu cel puțin o doză de peste 20%”.

”20,33% din populația eligibilă care a fost vaccinată cu cel puțin o doză. Avem 11,93% persoane care au fost vaccinate cu o singură doză și, 8,39% persoane vaccinate cu schema completă, cu cele două doze. Încă de ieri, avem peste 2 milioane de persoane care au fost vaccinate cu o schemă completă, ceea ce înseamnă obținerea beneficiilor maximale după vaccinarea împotriva COVID”, a declarat Valeriu Gheorghiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Margarina - Foto: Freepik @pvproductions
EXCLUSIV
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel