Dr Simin-Aysel Florescu, despre agresivitatea variantei DELTA: Mor de COVID-19 tinerii nevaccinați și fără comorbidități
11 aug 2021, 12:39

Pacienți COVID-19 la ATI. Foto ilustrativă: Spitalul Militar Central
Dr. Simin Aysel Florescu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase și Tropicale Victor Babș din Capitală, spune că la ATI ajung, în stare gravă din cauza COVID-19 provocat de varianta DELTA, tineri nevaccinați și fără comorbidități. Din păcate, unii mor în ciuda eforturilor făcute de medici. 

„Trei pacienți cu vârste de 30 și un pic de  ani în terapie intensivă în ultimele 2 săptămâni, fără factori de risc  și comorbiditati; alături de alții de 50 și un pic, 70 și un pic.....; la doi din cei de treizeci și de ani luptă noastră a fost în van; au venit la 10 zile de la debutul COVID,  direct cu insuficiență respiratorie. Au primit tot ce exista în materie de tratament și suport vital....nu i-am putut întoarce, spre disperarea noastră și a familiilor lor .....

Au circulat peste tot, au fost la mare... au venit în contact cu o grămadă de lume. Și da, toți erau nevaccinați.  

Da, tulpina Delta determina cazuri mai severe.

Da, tulpina Delta este acoperită de vaccin. Vaccinații nu fac deloc boala sau fac forme ușoare, în niciun caz de terapie intensivă. 

Știu că acum va urma un val de înjurături și amenințări.  Mai bine astea decât un val pandemic.....dar nu merge așa.

Eu zic să vă vaccinați. Să vă mențineți sănătatea. Nu vrem să vă vedem bolnavi, mai bine ne înjurați sănătoși.  Așa am ajuns să reacționăm... doctorii ăștia care omoară oameni și mint pentru bigfarma, și alte enormități din astea...” a scris Dr. Simin-Aysel Florescu pe pagina sa de Facebook. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Forma corpului, element pentru diagnosticarea unor boli. Femeile, în atenția medicilor

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?