Dr Nicolae Bacalbașa, infectat cu COVID. „Sunt dependent de oxigen”

Nicolae Bacalbașa. Foto: Facebook
Dr Nicolae Bacalbașa este infectat cu  COVID-19. Din păcate, are o formă mai dificilă de boală și este dependent de oxigen. 

Dr Nicolae Bacalbașa, medic anestezist, scriitor și om politic din România, este infectat cu COVID. Și are o formă mai dificilă de boală. Anunțul l-a făcut chiar el, în direct la un post tv. 

„Mă aflu într-o situație absolut anormală, dependent de oxigen”, a spus Dr Nicolae Bacalbașa, în direct la România TV. Abia putând vorbi, cunoscutul om politic a spus că virusul circulă printre noi și că ar trebui fiecare să se gândească propria persoană. Dar chiar și așa, recunoaște că e greu să fie respectate restricțiile. „E foarte greu pe omul care-i animal social să-l faci să respecte distanțarea. N-ai ce face. În viață din păcate te pui în fața unor situații, din care esențial este să supraviețuiești. E aproape imposibil să te ferești, sigur că da, asta este. Dar din păcate unii facem forme mai urâte. În funcție de genele tale, de starea de sănătate anterioară”, a spus medicul, care are 76 de ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel