Dr Monica Pop, testele COVID-19: „Să se facă două teste fiecărui pacient! Oameni sănătoși au intrat în spital”

Prof Dr Monica Pop. Foto: DC Medical
Reputatul oftalmolog prof dr Monica Pop spune că trebuie făcute câte două teste COVID-19, la laboratoare diferite, fiecărei persoane care este suspectă a fi infectată cu coronavirus sau care vrea să plece peste hotare, ca lucrurile să fie clare. 

Prof dr Monica Pop, a povestit, miercuri seara, ce a pățit un coleg de-al ei care a făcut 3 teste COVID-19 în 3 locuri diferite.

„Un coleg de-al nostru care și-a făcut o testare în aceeaşi zi în trei laboratoare diferite pregătindu-se să plece în vacanță. Primul test a ieșit pozitiv, următoarele două teste negative”, a explicat Monica Pop. 

Profesorul a spus, la România TV, că de asta ar fi normal ca fiecărei persoane care este suspectată a fi infectată cu coronavirus sau celor care vor să plece în concediu peste hotare „să li se facă două teste fiecărui pacient, dar nu la un interval atât de scurt, sau să se preleveze direct două și să meargă una la un laborator, alta la un altul. Dacă la ieșire trebuie două, de ce nu trebuie două la intrare? Sunt situații în care oameni sănătoși au intrat în spital!” 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel