Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dr Monica Pop despre bolile, dramele vedetelor și presa de scandal: Nu le pasă cât rău fac
11 iul 2019 / 16:53
Dr Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din București, scrie pe Facebook că bolile și dramele unor vedete sunt "folosite josnic de unii speculanți din presa de scandal".
Cameră de spital  FOTO: pexels.com

Boli. Monica Pop. Managerul Spitalului de Oftalmologie din București, prof. dr. Monica Pop, a postat pe Facebook un text la adresa unor jurnaliști de scandal despre care afirmă că "fac de rușine media" și că "bolile și dramele vedetelor sunt folosite josnic de unii speculanți".

Specialistul mai afirmă că l-a vizitat pe cântărețul Mihai Constantinescu la Spitalul Floreasca, că acolo era "curat, mirosea frumos, deși sunt bolnavi grav" și că medicii fac tot posibilul ca să-l însănătoșească.

Postarea integrală a Monicăi Pop:

"Bolile și dramele vedetelor folosite josnic de unii speculanti din presa de scandal care fac de rușine media! Pt că li se permite! De ce?
MIHAI CONSTANTINESCU în prim plan!

Am fost ieri la Floreasca să-l văd pe Mihai. Terapie Intensivă. Mai mulți pacienți. Curat, mirosea frumos, deși sunt bolnavi grav, câțiva în comă. Bine îngrijiți, muncă "la galere"! Medici și personal foarte competenți și dedicați. Fac tot ce este posibil. Uneori, e, alteori... Dar nu abandonează nici atunci când consideră că șansele sunt minime!

Prietenul Mihai, stabil. Eforturi intense. El luptă, alături de colegii mei.

Medicii nu au făcut nici un fel de anunțuri, nu credeți în fabulațiile unor "știriști* de proastă calitate care inventează tot felul de lucruri apocaliptice pt publicitate și fac astfel de rușine breasla lor. Jos, foarte jos! Nu le pasă cât rău fac! Nu se gândesc că ar putea fi și ei sau apropiații lor în aceeași situatie! Boala nu alege și nu e normal să folosească nenorocirile oamenilor pt a aduce publicitate!!!

Medicii își fac datoria cu prisosință. Și atât! Sper să se audă si să se ia măsuri împotriva șacalilor care nu fac decât să aducă rău și întuneric în sufletul naivilor care îi cred. Tot mai puțini, sper!"


Ştiri Recomandate

Dieta occidentală distruge fertilitatea masculină
Raed Arafat, mesaj pentru românii din țările cu COVID 19. Ce trebuie să facă
Coronavirus, cine ar fi fost pacientul zero
Intoxicație cu fum: doi tineri și un sugar, duși de urgență la spital
Greșelile care nu ne lasă să slăbim. Cum ne sabotăm singuri
Ministerul Sănătății: cei 6 români de pe nava Diamond Pricness au ajuns în țară
Comentarii