Dr. Denisa Zaharia, efecte după vaccinarea anti-Covid-19. ”Chiar nu mă așteptam să fie posibil așa de rapid și în România”

Dr. Denisa Zaharia, medic stomatolog ortodont la PerfectDent, a ales să înceapă 2021 cu speranță, încredere și respect față de meseria sa, față de pacienți și față de toți cei din jurul său. De aceea, a decis să se vaccineze anti-Covid-19.

DC News: Cum vă simțiți după vaccinul anti-Covid-19? Ați avut vreun efect după vaccinare?

Denisa Zaharia: Am fost nerăbdătoare să mă vaccinez, este lucrul pe care l-am dorit cu toții în aceste luni de pandemie, chiar nu mă așteptăm să fie posibil așa de rapid și în România. M-am simțit foarte bine după vaccinare, procedeul a fost simplu, nedureros, comparabil cu al vaccinării antigripale.

DC News: De ce ați ales să vă vaccinați?

Denisa Zaharia: Am ales să mă vaccinez pentru că sunt medic și cred în știință și în medicină. Vrem cu toții să revenim la normalitate și cred că trebuie să fiu responsabilă pentru mine, pentru cei din jurul meu, pentru pacienții mei și pentru întreaga societate.

Citește continuarea interviului pe DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel