Donație ambulanță. Vehiculul a fost donat de un maramureșean, spitalului din Sighetu Marmației

Ambulanță
Un maramureșean a donat o ambulanță Spitalului Municipal din Sighetu Marmației. Sigheteanul nu este la primul gest de acest fel.

Un bărbat din localitatea maramureșeană Sighetu Marmației a cumpărat o ambulanță și a donat-o Spitalului Muicipal din localitate. Bărbatul muncește de mai mulți ani în străinătate și nu este prima donație de acest fel pe care o face, scrie agerpres.ro.

Potrivit aceleiași surse, informația a fost făcută publică pe contul de socializare a unui consilier local.


"Modelul de dăruire pe care ni-l oferă cei din jurul nostru trebuie să ne fie paşii pe care îi facem în viaţă cu aplecare spre binele aproapelui. Liviu Bledea ne-a oferit zilele acestea un exemplu al faptului că oraşul nostru are mulţi oameni cu suflet mare, mulţi oameni dispuşi să-i ajute pe alţii fără să aştepte nimic în schimb. Din banii pe care i-a câştigat în străinatate, a cumpărat o ambulanţă pe care a donat-o Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei" a scris în postarea sa, Daniela Oniţa-Ivaşcu.

Ea a mai arătat că sigheteanul a mai donat unităţii medicale o altă autospecială, însă nu a făcut cunoscut acest lucru.
Reprezentanţii Spitalului Municipal din Sighetu Marmaţiei susţin că ambulanţa va fi întrebuinţată pentru a transporta bolnavii de la UPU în diferite secţii medicale, unitatea funcţionând în sistem pavilionar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel