Donald Trump și soția sa Melania, vaccinați pe ascuns contra COVID-19

Donald Trump, președintele SUA.  Foto: printscreen conferință Casa Albă
În ianuarie, înainte să plece de la Casa Albă, fostul președinte Donald Trump și soția sa Melania ar fi fost vaccinați contra COVID-19 pe ascuns, susține presa americană. 

Fostul președinte american Donald Trump și prima doamnă Melania Trump au făcut, pe ascuns, vaccinul COVID-19 la Casa Albă, în ianuarie, a declarat luni un consilier Trump pentru NBC News.

Nu este clar ce tip de vaccin au făcut cei doi și vaccinarea nu a fost dezvăluită în acel moment de reprezentanții administrației lui Trump.

Președintele Trump, care a petrecut luni întregi minimizând public impactul coronavirusului și evitând purtarea măștilor în public, a anunțat în octombrie că este pozitiv pentru COVID-19. Prima doamnă fost și ea pozitivă, dar amândoi și-au revenit ulterior.

În timpul tratamentului său, Trump a primit un cocktail experimental cu anticorpi de la Regeneron. CDC (Centrele americane pentru controlul bolilor transmisibile) recomandă pacienților cu COVID-19 să aștepte cel puțin 90 de zile după terminarea tratamentului înainte de a fi vaccinați, dar se pare că Donald Trump și soția sa nu ar fi respectat nici această recomandare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel