Donald Trump și soția sa Melania, vaccinați pe ascuns contra COVID-19
02 Martie, 10:55

Donald Trump, președintele SUA.  Foto: printscreen conferință Casa Albă
În ianuarie, înainte să plece de la Casa Albă, fostul președinte Donald Trump și soția sa Melania ar fi fost vaccinați contra COVID-19 pe ascuns, susține presa americană. 

Fostul președinte american Donald Trump și prima doamnă Melania Trump au făcut, pe ascuns, vaccinul COVID-19 la Casa Albă, în ianuarie, a declarat luni un consilier Trump pentru NBC News.

Nu este clar ce tip de vaccin au făcut cei doi și vaccinarea nu a fost dezvăluită în acel moment de reprezentanții administrației lui Trump.

Președintele Trump, care a petrecut luni întregi minimizând public impactul coronavirusului și evitând purtarea măștilor în public, a anunțat în octombrie că este pozitiv pentru COVID-19. Prima doamnă fost și ea pozitivă, dar amândoi și-au revenit ulterior.

În timpul tratamentului său, Trump a primit un cocktail experimental cu anticorpi de la Regeneron. CDC (Centrele americane pentru controlul bolilor transmisibile) recomandă pacienților cu COVID-19 să aștepte cel puțin 90 de zile după terminarea tratamentului înainte de a fi vaccinați, dar se pare că Donald Trump și soția sa nu ar fi respectat nici această recomandare. 

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri