Doi angajați ai unui ziar local din Maramureș, pozitivi la COVID-19
25 aug 2020, 12:22

Teste PCR
Doi angajați ai unui ziar local din Baia Mare au fost testați pozitiv la COVID-19. Cele două persoane sunt asimptomatice și sunt sub tratament medical.

Două persoane, angajate ale unui ziar local din Baia Mare, sunt infectate cu COVID-19. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș a conformat informația. „Cele două persoane sunt asimptomatice au fost externate din spital și sunt sub tratament medical. Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică. S-a procedat la dezinfecția sediului instituției.

De asemenea, au fost dispuse măsurile specifice pentru protecția personalului angajat. Contacții direcți au fost carantinați la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile. S-a procedat la testarea celorlalți angajați și rezultatul probelor de laborator sunt negative. Angajații care nu au intrat în contact cu cele două persoane confirmate își desfășoară activitatea la sediu, iar persoanele carantinate la domiciliu sau în locația declarată lucrează de la distanță”, arată CJSU Maramureș.
 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?