Discuție REVOLTĂTOARE în prima zi de școală cu un director. Profesoara Tunegaru: Inacceptabil!

Elev, coronavirus, școală
Cristina Tunegaru, profesoară de Limba și literatură română la o școală din Capitală, a dat cărțile pe față privind situația în care se află învățământul românesc în acest moment. 

Luni, 14 septembrie, a sunat primul clopoțel din anul școlar 2020-2021 pentru elevi. Unii l-au auzit din clase, alții din fața telefoanelor, laptopurilor sau tabletelor sau deloc. Cristina Tunegaru, profesoară de Limba și literatura română la o școală din Capitală, a vorbit, pentru DC News, despre situația în care ne aflăm, de fapt, în aceste momente, în ceea ce privește învățământul. 

„Sistemul hibrid e o mare, mare provocare. Din câte am aflat, în multe școli s-au realizat cu greu orele hibrid fie pentru că profesorii au refuzat să fie înregistrați, fie deoarece conexiunea era slabă, aveau probleme tehnice. Eu mă aștept ca în perioada următoare să avem probleme foarte grave cu sistemul hibrid. În consecință, ritmul de învățare va fi cu mult încetinit pentru că profesorii vor fi nevoiți să predea același conținut de două ori: o dată cu prima grupă, o dată cu grupa cealaltă”, a explicat Cristina Tunegaru pentru DC News. 

De parcă provocarea aceasta nu era de ajuns, sunt școli unde copiii nu au cum învăța online din motive stgrict organizatorice. Cristina Tunegaru a relatat o discuție HALUCINANTĂ pe care a avut-o cu dorectorul unei astfel de școli. Află pe DC News incredibila situație: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel