Dieta Keto 2.0: Tot ce ar trebui să știi despre această dietă

Dieta Keto 2.0    Sursa foto: pinkvilla.com
Dieta Keto este una dintre cele mai frecvent abordate de către vedete, și nunumai. Iată varianta „îmbunătățită”, Keto 2.0.

Când vine vorba de a urma o dietă, există o dietă de care toată lumea se bucură, și aceasta este celebra dietă keto. Fie că este vorba de celebrități, pasionați de fitness sau oameni obișnuiți, toți suntem obsedați de această dietă de ceva vreme. Keto a devenit, fără îndoială, cea mai populară dietă pentru persoanele conștiente de sănătate. Acest lucru se datorează modelului său alimentar sănătos, care se concentrează pe o dietă săracă în carbohidrați și bogată în grăsimi.

Cu toate acestea, dieta este foarte subiectivă, deoarece nu toată lumea o poate urma și pentru unii funcționează, iar pentru alții, mai puțin.

Există mai multe beneficii ale unei diete keto și, de asemenea, câteva efecte negative. În dieta keto originală, alimentele erau împărțite doar între carbohidrați, proteine ​​și fibre. Dar această nouă versiune 2.0 este diferită.

Iată tot ce ar trebui să știi despre Keto 2.0

Spre deosebire de dieta keto originală, noua dietă Keto 2.0 se concentrează în principal pe flexibilizarea regimului de dietă, făcându-l mai durabil și mai ușor de urmat pentru toată lumea.

Keto s-a concentrat pe consumul de produse bogate în grăsimi, ceea ce nu a fost bun pe termen lung. Dar Keto 2.0 sugerează aprovizionarea cu grăsimi nesaturate, care pot fi derivate din alimente pe bază de plante, cum ar fi avocado, ulei de măsline, nuci, semințe. În timp ce alimentele de origine animală pot fi înlocuite și cu somonul, care are o cantitate bună de acizi grași omega 3 și grăsimi mononesaturate. Acest lucru ajută la gestionarea nivelurilor de LDL, precum și la menținerea unei inimi sănătoase.

Keto 2.0, se concentrează mai mult pe alimente pe bază de plante, cum ar fi semințele de chia, semințele de in, conopida, ciupercile etc. Aceste alimente sunt, de asemenea, bogate în fibre, ceea ce face ca acest keto 2.0 să fie perfect pentru sănătate și durabilă. În concluzie, Keto 2.0 va fi mai ușor pentru organism și va fi și ușor de urmărit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel