Dieta de iarnă: ghid pentru a slăbi sănătos în sezonul rece

Dieta iarna
Iată câteva sfaturi pentru a pierde în greutate în sezonul rece.

Majoritatea oamenilor conștienți de importanța sănătății abordează o alimentație sănătoasă cu dăruire și determinare imensă. Pierderea în greutate este o problemă pentru unii, în timp ce pentru unii este rezultatul unei diete stricte și riguroase.

Iată un ghid de iarnă perfect pentru a pierde în greutate inteligent și rapid.

Beți apă călduță cu chimen în fiecare dimineață devreme

Apa cu chimen este o băutură magică, ce ajută la ținerea la distanță a tuturor problemelor de sănătate. Consumând apă călduță cu chimen pe stomacul gol în fiecare dimineață devreme vă va menține în stare bună și va îmbunătăți digestia. Are numeroase beneficii pentru sănătate care vă vor menține ajutor în menținerea greutății și a sănătății în mod natural.

Consumați quinoa la micul dejun

Quinoa este un tip de cereale fără gluten și ajută la controlul greutății. Puteți consuma quinoa sau ovăz. Nu are zahăr adăugat și are un gust grozav atunci când este amestecat cu legume. Dacă intenționați să luați un brunch, adăugați în farfurie câteva fructe de sezon și o ceașcă de ceai verde.

Mâncați fructe uscate, nuci și semințe pentru gustări împreună cu o ceașcă de ceai verde

Nucile și semințele vă vor menține sătul pentru mai mult timp atunci când țineți o dietă strictă. Acestea ajută la slăbit instantaneu, deoarece sunt încărcate cu fibre și proteine. Vorbind despre ceaiul verde, este cea mai bună băutură detoxifiantă de consumat atât dimineața, cât și seara.

Adăugați brânză de vacă în farfurie cu un pahar de lapte cu turmeric

Brânza de vacă ajută la arderea excesivă a grăsimilor și ține cont de hormonii care reglează greutatea. Te menține sătul și se digeră încet. În plus, îți reduce pofta de mâncare, iar laptele de turmeric te face sătul într-o clipă.

Acum, pierderea în greutate este o sarcină fără probleme dacă vă planificați ziua conform planului de dietă de iarnă. Aceste alimente din dietă vor promova o bunăstare și vă vor ajuta să slăbiți până la 15 kg într-o lună în mod natural.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel