Dieta 6 petale: cum să slăbești rapid într-o săptămână, fără înfometare. Ce trebuie să mănânci

Dieta 6 petale: ce trebuie să consumi timp de o săptămână pentru a slăbi frumos. Foto: Freepick @freepik
Dieta 6 petale este apreciată de doamnele și domnișoarele care vor să slăbească repede, dar fără să se înfometeze.

Poate vrei să slăbești câteva kilograme în plus și ai încercat diverse diete pentru asta, dar niciuna nu a dat rezultate uimitoare? În acest caz, merită să arunci o privire mai atentă asupra dietei „6 petale”. S-ar putea ca anume această dietă să se potrivească perfect cu dorințele tale.

Adepții acestei diete susțin că, urmând unele tehnici alimentare, poți slăbi 4 sau chiar 5 kilograme în doar șase zile. De ce le place oamenilor această dietă? Cert este că Anna Johanson, cea care a dezvoltat dieta „6 petale” spune că vei putea slăbi fără prea mult efort, fără a experimenta tulburări emoționale asociate cu restricțiile alimentare.

Laptele cu usturoi, un remediu natural pentru artrită și diabet

Autoarea dietei te invită se desenezi o floare frumoasă cu 6 petale. Pe fiecare dintre ele, ar trebui să scrii zilele săptămânii și ce fel de alimente ar trebui să consumi în ziua respectivă. După ce ziua a trecut, rupe petala respectivă.  Acest lucru va fi un stimulent suplimentar pentru a respecta restricțiile alimentare.

Esența dietei

Această mono-metodă este concepută pentru șase zile. Secvența de zile nu trebuie întreruptă:

 - în prima zi vei consuma pește, 

- a doua zi vei consuma legume;

- a treia zi vei consuma carne de pui;

- a patra zi vei consuma cereale;

- a cincea zi vei consuma brânză de vaci;

- a șasea zi vei consuma fructe.

Feniculul întărește sistemul nervos și normalizează tractul digestiv. De ce să-l incluzi în dietă

O astfel de schemă se bazează pe principiul de mult cunoscut al alimentării disociate. Dacă vei mânca alimente de un singur fel, atunci nu vei amesteca proteinele cu carbohidrații, demarând  procesul de descompunere a grăsimilor.

Care este trucul principal al dietei?

Mono-dieta "minte" organismul, care absoarbe alimente de același tip. Astfel, nu are timp pentru a activa modul „economisire energie”. Organismul începe să-și folosească propriile rezerve, arzând kilogramele în plus.

Peștele poate fi de râu, de mare, de lac, gătit în mod dietetic: poate fi fiert, copt sau fript pe grătar. Peștele poate fi asezonat cu diferite condimente naturale, sare, piper, dar și verdețuri.

A doua zi, poți mânca legume sub orice formă: proaspete, aburite, fierte, prăjite. De asemenea, se recomandă consumul  sucurilor de legume.

A treia zi poți mânca carne de pui fiartă sau pregătită pe grătar. De asemenea, poți consuma și bulionul parfumat făcut din carne de pui, și condimentat cu ierburi și condimente.

O legumă te ajută să slăbești, îți prelungește tinerețea și te protejează de boli

Meniul din cea de-a patra zi include cereale, semințe, pâine cu cereale. Setea poate fi potolită cu apă minerală, ceai verde sau apă plată.

În cea de-a cincea z i vei consuma brânză de vaci cu un conținut scăzut de grăsimi și nu mai mult de jumătate de litru din  lapte.

În cea de-a șasea zi este permis orice fruct care poate fi consumat atât proaspăt, cât și sub formă de salate asezonate cu suc de lămâie, scorțișoară și vanilie. Sunt permise și sucurile naturale fără zahăr.

Cât timp trebuie să treacă între mese. Bilic: Maniac al curățeniei. Mătură toate resturile de mâncare. Nu vă fie teamă

Poți să te asiguri că dieta „6 petale” nu implică costuri financiare mari și restricții excesive. Cu o astfel de dieta nu vei suferi de foame. Când se termină cele 6 zile de dietă, te poți cântări și vei vedea, pe cântar,  rezultatul dorit.

Încearcă să ieși treptat din dietă, limitând alimentele dulci, cele grase și cu mult amidon. Consumă treptat alimentele la care ai renunțat în timpul dietei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel