Denunțătorul din dosarul lui Adrian Ionel, UNIFARM: „Raed Arafat nu are nicio legătură”

Adrian Ionel, fost director UNIFARM. Foto: DC News
Denunțătorul din dosarul pe care DNA i l-a deschis șefului UNIFARM Adrian Ionel a spus că numelui lui Raed Arafat nu are ce căuta în acest scandal de corupție. 

„Aș vrea să vă spun un lucru foarte direct pentru că cunosc această speță: domnul Raed Arafat nu are absolut nicio legătură cu această afacere de corupție. Și o afirmă un om care știe foarte bine ce vorbește în acestă speță. Nici nu cred că domnul Piperea a încercat să-l „agațe” pe domul Arafat în acestă poveste pentru a-și scuti clientul de anumite responsabilități în denunț”, a declarat deputatul Emanuel Ungureanu, la Antena 3

Reamintim că marți, DNA l-a pus sub  control judiciar pe directorul UNIFARM, Ionel Eugen Adrian. 

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 23 iunie 2020, a inculpatului IONEL EUGEN ADRIAN, director general al Companiei Naționale Unifarm SA, sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni de corupție și că ar fi cerut șpagă 750.000 de euro pentru contracte cu măști chirurgicale neconforme care ar fi ajuns în spitale. 

Toate acuzațiile care-i spun aduse directorului UNIFARM, pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel