Declic a intrat în posesia unui VIDEO BOMBĂ despre coronavirus. PRIVIȚI AICI! ”În caz contrar, oamenii vor fi ÎNCHIȘI în case”

Declic
Antoniu și echipa Declic au trimis mesaje tuturor care urmăresc activitatea organizației pentru a arăta adevărul despre coronavirus.

”Te numeri și tu printre cei îngrijorați de cum evoluează situația îmbolnăvirilor cu Covid 19 în România? Eu sunt îngrijorat, îți spun sincer, chiar speriat! Încerc să mă protejez cât mai bine pe mine și pe familia mea. Și mă străduiesc să-i protejez și pe alții. Port mască de fiecare dată când sunt în locuri aglomerate și, mai ales, în spații închise. Și sunt pur și simplu furios când văd că alții nu fac același lucru, punând viața celorlalți în pericol!

Dar furia nu rezolvă problema. Cred că este mai de folos să-i abordăm pe acești oameni și să-i convingem să poarte mască. Dar asta e, uneori, deosebit de dificil și foarte frustrant. Așa că am decis să apelăm la specialiști în comunicare și să facem...”

Citește continuarea pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel