Părintele Zenovie de la Mănăstirea Nechit din Neamţ le spune credincioșilor că cei care se vaccinează vor deveni zombie

Părintele Zenovie   Sursa foto: Antena 3
Atitudine demnă de evul mediu la Mănăstirea Nechit din judeţul Neamţ, unde părintele Zenovie, stareţul de la mănăstire le-a spus credincioşilor în timpul unei slujbe că cei care se vaccinează vor deveni zombie. 

Starețul Mănăstirii Nechit din Neamț, părintele Zenovie, le-a spus credincioșilor în timpul slujbei să se ferească de vaccin, pentru că cei care se vaccinează împotriva Covid-19 vor deveni zombie. Slujba a fost filmată de un credincios, care a pus, apoi, filmarea pe Facebook. 

Pe imaginile postate pe reţeaua socială se poate observa cum Părintele Zenovie le explică credincioşilor ce pot păţi dacă se vor vaccina.

"Aşa-zisul vaccin nu este vaccin. Este orice, dar vaccin nu este. Toţi care şi-au făcut vaccinul să se aştepte de următoarele boli: boli teribile de piele, insuficienţă renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie.

Oamenii care au fost vaccinaţi, în combinaţie cu noua necunoscută epidemie, nu vor avea puterea să meargă. Vor fi zombie. Adică exact cum vedem pe cei care sunt drogaţi sau dacă vrem să facem o experienţă, vedem cum sunt oamenii sedaţi în spitale ca să ne dăm seama cum vom ajunge.

Va fi cea mai gravă epidemie care a apărut pe Pământ. Oamenii care sunt fericiţi astăzi că şi-au făcut vaccinul, mâine vor fi foarte nefericiţi pentru că nici măcar nu vor avea timp să se pocăiască pentru ceea ce au făcut împotriva lui Dumnezeu.

După vaccinare, o perioadă mică de timp, şi în combinaţie cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la peşti. Nu va exista nicio explicaţie cu privire la originea acestei noi boli mortale, a noii epidemii, care va afecta şi sistemul imunitar.

Nu există un nume pentru această boală, oamenii se vor umple de solzi şi cancere de sânge care vor fi transmise către întregul corp uman. Corpul se va umple cu răni din care va curge lichid, va fi înfricoşătoare această boală", a spus Părintele Zenovie în predica de la slujbă, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel