De ce trebuie făcut la zile bune vaccinul anti-COVID de cel gripal. Dr Valeriu Gheorghiță explică

Vaccin   FOTO: pixabay
Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva infecției COVID Valeriu Gheorghiță spune că trebuie să existe o distanță de 28 de zile între momentul în care se face vaccinul gripal și cel împotriva infecției COVID.

Medicul infecționist Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva infecției COVID spune că vaccinarea împotriva gripei și cea împotriva infecției COVID trebuie să fie făcute la o distanță de 28 de zile.

”Încă nu sunt studii care să certifice siguranța administrării concomitente a mai multor tipuri de vaccinuri care să includă și vaccinarea împotriva COVID-19. Astfel, recomandarea este ca dacă ne vaccinăm împotriva virusurilor gripale, să ne vaccinăm la 28 de zile pentru COVID-19 și invers“, a precizat Valeriu Gheorghiță.

Mai multe puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel