De ce se înnegresc bijuteriile din ARGINT. BOLILE pe care ți le arată, explicații neștiute

De ce se înnegresc bijuteriile de argint Photo by Gift Habeshaw from Pexels
Care este motivul pentru care se înnegrește argintul.

Argintul este un metal nobil, apreciat şi folosit încă din cele mai vechi timpuri de foarte mulți dintre noi. Argintul este un aliaj de metal, adesea confecționat din 92,5% argint pur și 7,5% alte metale, cum ar fi cuprul. 

Cu toate acestea, există o mulțime de persoane cărora li s-a întâmplat să li se înnegrească bijuteria, fără să știe de ce, în ciuda faptului că le curățați regulat.

Ei bine, trebuie să știi că acest lucru are legătură strânsă cu sănătatea celui care o poartă.

Cercetătorii au descoperit că argintul are proprietăţi antibacteriene, deci orice bijuterie confecţionată din acest metal. Potrivit lor, orice bijuterie de argint se va înnegri dacă în corp există o infecţie.

Faptul că argintul își schimbă culoarea poate indica o disfuncție a rinichilor sau probleme cu sistemul nervos.

Dacă se înnegresc doar unele bijuterii, aceasta este o dovadă că există careva dereglări ale sistemului endocrin.

Însă, atenție, nu este obligatoriu ca în momentul în care bijuteria şi-a schimbat culoarea să fii bolnav.

În plus, unii spun că totul ține și de o vrajă și că dacă ți se înnegrește inelul, înseamnă că și s-a făcut un farmec de celibat. În schimb, dacă se înnegresc cerceii înseamnă că este vorba despre un deochi puternic, iar dacă se înnegrește cruciulița nu este un semn bun. 

Citește continuarea pe DC News și află care este explicația știițifică. De asemeena, vei afla cum să scapi de negreala de pe bijuteriile de argint, sau cum să eviți depunerea ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Ştiri Recomandate

Crossuri externe

pixel