De ce să pui cafea și lămâie pe față: motivul este surprinzător. 4 măști cosmetice care fac minuni pentru tenul tău

Iată patru măști cosmetice care ajută la remedierea problemelor tenului, Cafeaua și lămâia au un efect neașteptat.

Iată câteva tipuri de măști cosmetice pentru față care vor ajuta la remedierea mai multor probleme ale tenului:
1. Cafea și lămâie: din cafeaua de dimineață, puneți o pudră de cafea deoparte pentru piele. Adăugați câteva picături de suc de lămâie în pudra de cafea și frecați ușor pielea. Lămâia acționează ca un astringent și reduce aspectul porilor, iar cafeaua este bogată în vitamina B3, care luminează pielea.

2. Mască de strălucire: Luați niște petale de trandafir proaspete și măcinați-le într-o pastă (sau puteți folosi apă pură de trandafiri). Se amestecă cu puțin lapte și besan (făină de năut) pentru a face o mască de față. Aplicați pe pielea umedă și lăsați-o să se usuce. Se spală normal. Trandafirul hidratează pielea, besanul o exfoliază, iar laptele curăță astfel dând o strălucire naturală pielii.

3. Mască instant de curcumă și sare: Faceți un amestec gros de curcumă, sare, miere și uleiul dvs. favorit pentru față. Frecați ușor fața și gâtul cu acest amestec și lăsați să stea aproximativ 10-12 minute. Se spală cu apă. Sarea ajută la exfolierea, mierea mierea și calmează, iar curcuma reduce semnele de pigmentare și luminează pielea.

4. Mască cu hibiscus și aloe vera: această mască vă va ajuta să aveți grijă de multe probleme ale pielii. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați niște frunze de hibiscus zdrobite, adăugați 1 linguriță de aloe vera proaspătă și ½ linguriță de argilă pentru față. Se întinde pe față și pe gât și se lasă aproximativ 15 minute. Se spală cu apă călduță. Hibiscus este încărcat cu vitamina C, iar argila ajută la curățarea și calmarea pielii. Rezultatul este o strălucire sănătoasă care durează toată ziua.

Sfat: Ori de câte ori folosiți o mască de față, asigurați-vă că o aplicați pe față, precum și pe partea din față și din spate a gâtului. Acest lucru va ajuta la evitarea tonurilor inegale ale pielii sau a exfolierii inegale.
Pielea strălucitoare este ușor de realizat, trebuie doar să fiți în concordanță cu îngrijirea pielii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel