De ce e bine să mănânci pepene verde
04 sep, 08:51
Pepenele verde înseamnă 92% apă și conține un antioxidant care reduce riscul de cancer și diabet.    
Pepenele verde

Studiile susțin că pepenele verde scad riscul de diabet, cancer și atac de cord. Acest fruct este bogat în licopen, un antioxidant, și citrulină, un animoacid care ajută la fluxul sângelui prin corp și poate reduce tensiunea arterială. În plus, mai conține un pigment natural, beta-criptoxantină, care vă poate proteja articulațiile de inflamații și, în timp, ar reduce posibilitatea de a dezvolta artrită reumatoidă, potrivit medicinenet.com.

Pepenele verde e sănătos pentru ochi deoarece o singură porție conține 30% din vitamina A și conține 92% apă, deci vă hidratează.


Ştiri Recomandate

Vaccin anti-COVID. Două companii reiau testele în SUA
De ce este importantă masca? Experiment comentat de dr Fauci
5 lucruri ca să treceți cu bine peste schimbarea orei
Haloweenul sub două măști. Care protejează mai bine
Spitalul cu cea mai mare rată de vindecare de COVID-19
Medicamentul ieftin și banal care reduce decesul de COVID
ENTACAPONUM - prospect
DEFEROXAMINUM - prospect
FINASTERIDUM - prospect
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri