Dana Budeanu face PRAF femeile cu BOTOX: Arătați toate ca niște RAȚE, uitați-vă în oglindă!

Dana Budeanu - Foto: Instagram Dana Budeanu
Dana Budeanu, părere tranșantă despre femeile cu botox: Arătați toate ca niște rațe.

Dana Budeanu nu are nicio reținere în a spune direct tot ceea ce gândește. Dacă multe vedete au intrat, de-a lungul timpul, în gura acesteia, de data aceasta vedeta face referire la toate femeie cu acid în buze, fie ele persoane publice sau nu. Dana Budeanu crede că această intervenție este una extrem de dificilă, iar dacă nu găsești medicul potrivit, riști să arăți ca restul femeilor ce au apelat la ea.

"Nu vă mai băgați în buze. Chestia asta cu băgatul în buze cred eu că este cea mai grea și fină intervenție estetică care se poate face.

Eu cred că ori ești vreun Dumnezeu al buzelor ca medic, în rest, nimeni nu știe să facă asta.

Arătați toate ca niște rațe. E păcat, pentru că tu nu mai ai trăsăturile, expresia ta nu mai există. Uitați-vă în oglindă. Aveți un bot la fel", a spus Dana Budeanu, potrivit Spectacola.ro.

Miturile despre Botox și Acidul hialuronic, DEMONTATE. Medic, despre ce face fiecare: Timpul se oprește în loc

 

Tratamentul cu Botox se face pentru a reda "naturalul" și "pentru a preveni ridurile", susține un medic, care a subliniat că "acest tratament cu botox previne ridurile, nu blochează mimica feței, ci din contră".

În ceea ce privește diferența dintre Botox și Acid Hialuronic, medicul specialist susține că "acidul umple, iar botoxul relaxează musculatura. Ambele sunt bune, în funcție de ce avem nevoie și alegem schema de tratament corectă și completă.

De regulă și actorii își fac tratamentul cu Botox, dar el trebuie făcut astfel încât să respecte anatomia feței și să respecte musculatura în care se injectează".

Ce îi face pe actori sau pe oameni să exagereze atât de mult cu intervențiile. Nu se mai pot opri sau fața lor cere tot mai mult?

"Ne obișnuim foarte mult cu imaginea noastră din oglindă și uităm de unde am plecat. Dar aici intervine rolul medicului care stabilește de la început până unde mergem, până în ce punct trebuie să blocăm expresia feței sau să umplem anumite zone.

Ăsta e rolul consultației, să explicăm pe îndelete și pe limbajul tuturor care sunt limitele chirurgiei estetice și până unde ajunge natural și unde se oprește", a completat Daniela Diveică, medic chirurg estetician, în direct la Antena 1.

Cât de repede se văd efectele injectării? - citește mai departe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel