O persoană testată pozitiv, altele două, plasate în carantină la domiciliu la Curtea de Apel Oradea

COVID-19
O persoană angajată a Curții de Apel Oradea a fost testată pozitiv la noul coronavirus. Întreg personalul a fost testat prin metoda pooling.

Personalul Curții de Apel Oradea a fost testat, prin metoda pooling, pentru COVID-19, în urmă cu două zile. Demersul a fost început după ce vineri, 31 iulie, o persoană din cadrul instituției a fsot confirmată ca fiin purtătoare a virusului SARS-CoV-2, iar alte două persoane au fost plasate în carantină la domiciliu, în urma anchetei epidemiologice efectuată de Direcţia pentru Sănătate Publică Bihor, fără ca acestea să dezvolte până în prezent simptome ale infecţiei cu virusul COVID 19.

„Au fost dispuse măsuri administrative în vederea dezinfectării tuturor spaţiilor destinate personalului, precum şi a celor destinate accesului publicului pentru eliminarea oricărui risc de transmitere a virusului.

Activitatea instanţei nu a fost afectată, aceasta fiind oricum restrânsă în această perioadă strict la soluţionarea cauzelor cu caracter urgent, ca urmare a intrării în vacanţa judecătorească, începând cu data de 1 august 2020 până la 31 august 2020”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Biroul de Informare și Relații Publice al Curții de Apel Oradea..
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel