Exodul medicilor atinge cote...
Specialiștii spun că cipsurile pot fi făcute și acasă din cojile de cartofi pe care, de obicei le aruncăm. The Guardian, citat de mentalfloss.com, spune că aceste coji de cartofi - resturile care, de regulă, sfârșesc în coșul de gunoi - se spală și se aruncă, timp de 15 minute, într-o baie de ulei de măsline, sare de mare și ierburi. Apoi se pun într-o tavă și se introduc la cuptor. Ulterior se poate adăuga brânză și ceapă.
Rezultatul: o gustare undeva între aroma cipsurilor de cartofi și cartofii prăjiți, făcută în casă.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Exodul medicilor atinge cote...
Un raport cutremurător avertizează...
Aceasta este greșeala pe care o fac...
Aceasta este valoarea hipertensiunii...
Complicația gravă pe care o poți face...
Un compus prezent în două alimente...
Medicamentul mai eficient decât aspirina. Reduce semnificativ...
Ziua Mondială a Hemofiliei 2025, marcată la Buziaș prin dezbateri...