Cum să-ți faci acasă propriile cipsuri

Cipsuri  FOTO: Pixabay
Cojile de cartofi nu trebuie aruncate, ci, cu puțină ingeniozitate, se pot transforma în cipsuri făcute acasă.

Specialiștii spun că cipsurile pot fi făcute și acasă din cojile de cartofi pe care, de obicei le aruncăm. The Guardian, citat de mentalfloss.com, spune că aceste coji de cartofi - resturile care, de regulă, sfârșesc în coșul de gunoi - se spală și se aruncă, timp de 15  minute, într-o baie de ulei de măsline, sare de mare și ierburi. Apoi se pun într-o tavă și se introduc la cuptor. Ulterior se poate adăuga brânză și ceapă.

Rezultatul: o gustare undeva între aroma cipsurilor de cartofi și cartofii prăjiți, făcută în casă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel