Cum să slăbești la menopauză: alimentele permise și orele la care să le consumi în dieta Galveston

Slăbit
Să slăbești la menopauză se știe că este mai dificil de realizat. Iată cum te ajută dieta Galveston, care sunt alimentele permise și la ce ore ar trebui să le consumi.

Menopauza vine cu multe schimbări în organism. Multe femei observă că acumulează kilograme în plus de care nu pot scăpa la fel de ușor ca înainte. Dieta Galveston, concepută de un medic ginecolog, promite o slăbire sănătoasă în timpul menopauzei.

Multe femei se îngrașă la vârsta mijlocie, în special în perioada menopauzei. Dieta Galveston, care a fost inventată de dr. Mary Claire Haver, medic ginecolog, are ca scop inversarea acestei tendințe, folosind un plan de alimentație format din proteine slabe și carbohidrați mai puțini.

Dieta Galveston este concepută pentru a ajuta femeile aflate la menopauză să piardă în greutate prin combaterea inflamației, mai degrabă decât prin reducerea caloriilor. În ciuda numeroaselor povești personale de succes de pe site-ul dietei, nu există studii științifice care să dovedească faptul că această dietă este mai bună pentru a vă ajuta să pierdeți în greutate decât alte diete sănătoase și echilibrate.

Iată ce trebuie să știi înainte de a încerca dieta Galveston. 

Dieta Galveston este concepută în primul rând pentru a vă ajuta să combateți pierderea în greutate în timpul menopauzei. Cu toate acestea, ea oferă, de asemenea, sfaturi despre cum să ameliorezi alte simptome ale menopauzei, cum ar fi bufeurile.

Esența dietei este de a reduce inflamația prin limitarea orelor în care mâncați și eliminarea alimentelor care pot declanșa inflamația, cum ar fi glutenul și zahărul. 

Citește continuarea pe Spectacola și află car esunt alimentele care sunt permise în dieta Galveston ș la ce ore ar tebui consumate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel