Cum să nu te îngrași în vacanță. Carmen Brumă, 3 reguli de la care nu se abate niciodată

FOTO Carmen Brumă
Carmen Brumă dezvăluie ce strategii aplică atunci când se află în vacanță și nu vrea să se îngrașe. 

Carmen Brumă are foarte mare grijă la ce mănâncă și la cum se antrenează, astfel încât să aibă tot timpul anului o siluetă de vis. Deși îți trebuie multă disciplină și determinare să te abții de la alimente interzise, iată că vedeta este cel mai bun exemplu că se poate. 

Aflată în vacanță în Madeira, Spania, Carmen Brumă dezvăluie câteva strategii eficiente ca să nu se îngrașe:

"STRATEGII EFICIENTE CA SA NU MA INGRAS IN VACANTA

Pentru mine vacanta inseamna rasfat iar rasfatul vine la pachet si cu placeri culinare care ingrasa. De-a lungul timpului am experimentat mai multe strategii astfel incat sa nu-mi anulez eforturile de pana atunci dar in acelasi timp sa ma bucur de concediu si sa nu-mi refuz nicio placere….poate doar sa o aman putin.

Iata ce a functionat in cazul meu:

1. INTOTDEAUNA FAC MISCARE IN VACANTA.

2. MANANC ALIMENTELE PERICULOASE PENTRU SILUETA IN PRIMA PARTE A ZILEI

3. MASA DE SEARA CONTINE ALIMENTE USOARE SI PUTINI CARBOHIDRATI DE GENUL PAINE, OREZ, CARTOFI etc.

De cele mai multe ori aleg o friptura ( pui, peste, vita, muschi de porc) cu legume proaspete ( fara sosuri).", a scris Carmen Brumă în mediul online. 

Carmen Brumă, rețetă proprie de SUC, pentru topirea colăceilor de pe burtă

 

Dacă vrei un abdomen plat, tonifiat, Carmen Brumă are soluția. Vedeta spune că abdomenul plat și conturat este o chestiune de disciplină și alimentație, mai puțin de antrenament. 

"Una dintre întrebările care mi se adresează des este „Câte abdomene faci zilnic?”, iar răspunsul meu creează de obicei confuzie și mai ales suspiciune. Fac abdomene de 2 ori pe săptămână și nu mai mult de 100 de repetări la o ședință. Ba chiar se întâmplă uneori să treacă o lună întreagă în care să nu fac abdomene clasice. Oricât de greu de crezut ar părea, fiecare dintre noi are deja mult râvnitele pătrățele, problema e că sunt acoperite de un strat de grăsime și de aceea nu se văd. Dacă veți înlătura grăsimea de pe abdomen, pătrățelele se vor vedea chiar dacă nu faci mii de abdomene zilnic. În concluzie, abdomenul plat și conturat este o chestiune de disciplină și alimentație, mai puțin de antrenament.", este de părere Carmen Brumă. 

Ce este de făcut?

"Cu alte cuvinte, nu intensitatea și frecvența antrenării mușchilor abdominali primează în transformarea unei burți într-un abdomen cu pătrățele, ci ALIMENTAȚIA.

Iată 3 soluții simple și concrete pentru un abdomen plat:

1. Exclude din alimentație dulciurile, grăsimile hidrogenate, făinoasele, alcoolul, mezelurile și bazează-te pe combinații simple, fără sosuri. De exemplu: friptură cu salată, ciuperci cu salată, legume la cuptor etc.

2. Fă regulat antrenamentele scurte și intense (4-5 pe săptămână) cu greutatea propriului corp. Le poți face acasă. Un antrenament nu durează mai mult de 15 minute și îți va stimula organismul să ardă grăsime pe tot parcursul zilei.

3. Bea atunci când ai poftă de ceva dulce un suc pentru stimularea metabolismului și arderea mai rapidă a caloriilor, reglarea poftei de dulce și a digestiei. Are puține calorii și, datorită ghimbirului, senzaţia de săţietate se va instala mai rapid. 

Aveți nevoie de următoarele ingrediente:

250 g ananas
150 g castravete
200 g grapefruit
O bucățică de ghimbir ( 3-4 cm)

Montez sita pentru suc, spăl ingredientele, curăț ananasul, grapefruitul și ghimbirul și le introduc pe rând în storcător. Eu beau sucul imediat după preparare, în prima parte a zilei.

Încercați să aplicați cele 3 sfaturi timp de 4 săptămâni și veți vedea rezultatele!", a scris Carmen Brumă pe blogul ei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel