Cum să mănânci ORICE fără să te îngrași. Dr. Mihaela Bilic dezvăluie un TRUC: Chiar vă protejează silueta

Întotdeauna ne vine greu să mâncăm doar o jumătate de porție din prăjitura preferată, cu gândul la siluetă. Medicul nutriționist Mihaela Bilic ne recomandă moda lui MINI. 

"Moda lui MINI

Întotdeauna ne este greu să mâncăm 1/2 de porție/bucată. Dacă ai desfăcut ambalajul, indiferent că e vorba de iaurt, chips-uri sau ciocolată, te vei opri atunci când produsul s-a terminat?

Tocmai pentru că suntem lacomi și pofticioși, sfatul meu este să alegeți MINI! Chiar dacă produsele ambalate individual sau în pachete mici sunt mai scumpe, cred că investiția merită - chiar vă protejează silueta. Inclusiv atunci când sunteți la restaurant, împărțiți porția cu cineva. De multe ori pofta e mai mare decât foamea, deci odată ce ați gustat 3-4 linguri, aveți șansa să vă opriți.

Cât despre cei din industria alimentară, îi felicit atunci când își bat capul să ofere ca alternativă un Mini-produs, în felul acesta îi ajută pe consumatori să realizeze care e porția corectă... E drept că variantele Mini seamănă mai degrabă cu jucăriile pentru copii, dar trebuie să acceptăm/învățăm că dulciurile și produsele de ronțăit nu pot depăși 25-30g/ porție.", a scris medicul nutriționist Mihaela Bilic pe Instagram. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel