Cum să mănânci ORICE fără să te îngrași. Dr. Mihaela Bilic dezvăluie un TRUC: Chiar vă protejează silueta
25 feb, 15:43

Întotdeauna ne vine greu să mâncăm doar o jumătate de porție din prăjitura preferată, cu gândul la siluetă. Medicul nutriționist Mihaela Bilic ne recomandă moda lui MINI. 

"Moda lui MINI

Întotdeauna ne este greu să mâncăm 1/2 de porție/bucată. Dacă ai desfăcut ambalajul, indiferent că e vorba de iaurt, chips-uri sau ciocolată, te vei opri atunci când produsul s-a terminat?

Tocmai pentru că suntem lacomi și pofticioși, sfatul meu este să alegeți MINI! Chiar dacă produsele ambalate individual sau în pachete mici sunt mai scumpe, cred că investiția merită - chiar vă protejează silueta. Inclusiv atunci când sunteți la restaurant, împărțiți porția cu cineva. De multe ori pofta e mai mare decât foamea, deci odată ce ați gustat 3-4 linguri, aveți șansa să vă opriți.

Cât despre cei din industria alimentară, îi felicit atunci când își bat capul să ofere ca alternativă un Mini-produs, în felul acesta îi ajută pe consumatori să realizeze care e porția corectă... E drept că variantele Mini seamănă mai degrabă cu jucăriile pentru copii, dar trebuie să acceptăm/învățăm că dulciurile și produsele de ronțăit nu pot depăși 25-30g/ porție.", a scris medicul nutriționist Mihaela Bilic pe Instagram. 

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri