Cum prepari sosul Carbonara pentru paste. Ingredientul SECRET care îi dă o aromă bogată

Adaugă acest tip de sos la pastele tale, pentru o aromă bogată și hrănitoare. 

Pastele Carbonara sunt unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din bucătăria italiană.

Această rețetă conține ciuperci, un aliment foarte hrănitor care, datorită conținutului său de seleniu, combate celulele canceroase și împiedică crearea tumorilor.

Ingrediente pentru 4 persoane:

 

• 150 g de slănină

• 150 g ciuperci

• 150 g parmezan ras

• 1 ceapă

• 300 ml. de smântână lichidă

• piper negru

• ulei de masline

• sare

Timp de preparare: 30 de minute

Calorii: aprox. 525 calorii

Mod de preparare:

 

1. Într-o tigaie adaugă un strop de ulei și ceapa tocată în prealabil, la foc mediu.

2. Adăuga ciupercile feliate cu puțină sare și amestecă.

3. Include slănina tocată, păstrând tigaia la foc mediu.

Citește și Berbec, Fecioară, Săgetător: Pastele PERFECTE pentru fiecare ZODIE

4. În momentul în care slănina se rumenește, dar fără să fie crocantă, adaugă smântâna lichidă cu puțin piper negru și amestecă totul.

5. Pune pastele peste sos și amestecă în continuare.

6. În cele din urmă, adaugă parmezanul ras, pentru a da mâncării o aromă unică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Ştiri Recomandate

Crossuri externe

pixel