Cum a slăbit Anca Bejan 60 DE KILOGRAME! DIETA ei e ușor de ținut!

Anca Bejan. Foto: Facebook
Ana Bejan e celebră pentru că a reușit să ajungă de la 120 de kilograme, la doar 60! Acum e practic jumătate din cât era! Îată cheia dietei ei: 

„E adevărat am reușit să slăbesc 60 de kilograme, dar asta după ce am reușit să mă îngraș 60 de kilograme! Și am reușit să slăbesc, zic eu, foarte ușor.

Practic a îmbrățișat un stil de viață extrem de organizat și mulți ar spune că este complicat din cauza asta, însă pentru mine a fost soluția cea mai ușoară și mai la îndemână.

Anume am început să mănânc zi de zi la aceleași ore, nedepășind ora 19.00 cu ultima masă”, a explicat  Anca Bejan, la Antena 3.

Evident, nu a slăbit peste noapte, dar încet-încet kilogramele s-au topit unul după altul. 

Ea spune că e infinit mai ușor să scapi lucrurile de sub control și să te îngrași decât să slăbești, mai ales că te îngrași fără să bagi de seamă. 

„M-am îngrășat destul de ușor. Adică pierzi controlul, evident, la un moment dat, și cred că asta se întâmplă pentru că oricum cam toată lumea mănâncă afectiv, și dacă te arunci mai mult și pe o perioadă mai lungă de timp, se întâmplă.

Și după aceea îmi aduc aminte cum am pățit eu, cu cât simțeam că lucrurile scap de sub control, cu atât le scăpam și mai mult.

Abia la 120 de kilograme am găsit în mine puterea sau pur și simplu am primit inspirația de a face în sfârșit ceva”, a arătat Anca. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel