COVID, FOCAR: 57 de elevi infectați de la începutul școlii, la Colegiul Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia
19 feb 2021, 15:28

Elev, coronavirus, școală
Focar de COVID-19 la Alba Iulia, unde 57 de elevi de la Colegiul Militar „Mihai Viteazul” au fost d epistați ca fiind infectați cu coronavirus. 

FOCAR COVID-19: Dintre cei 57 de ele infectați de la Colegiul Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, 5 au fost detectați în urma testărilor PCR, iar alți 52 în urma anchetelor epidemiologice. Cei mai mulți dintre ei sunt elevi în clasele a IX-a și sunt asimptomatici, notează Alba24.

La Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, activitatea de învățământ se desfășoară acum în format hibrid: unele clase se desfășoară normal, altele în format online.

În instituție se realizează, zilnic, triajul epidemiologic și se efectuează curățenia și dezinfecția spațiilor, respectiv clase, săli, dormitoare, holuri, toalete.

Măsurile de distanțare fizică și purtarea măștii, atât în interior, cât și în exterior, sunt obligatorii, a menționat sursa citată. 

Testarea a fost realizată de o echipă de la Spitalul Militar de Urgență „Doctor Alexandru Augustin” – Sibiu, cu sprijinul personalului medical al colegiului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?