COVID-19, mărturia șocantă a unei femei din Arad: Au lăsat-o să moară ca un câine

COVID-19, infecție
O femeie din Arad a povestit cum o pacientă bolnavă de COVID-19, din salon cu ea, a fost tratată de personalul medical.

COVID-19, Arad. O femeie din Arad, internată în spital fiind suspectă de COVID-19, a povestit cum o pacientă din același salon cu ea, infectată cu noul coronavirus, a fost tratată de către personalul medical.

Femeia a relatat, la un post TV, o poveste șocantă. Aceasta a spus că pe la ora 22.00 doamna Emilia, bolnavă de COVID-19, se simțea rău, tușise toată noaptea și nu dormise. Dimineața a tușit cu sânge, femeia a chemat asistenta care i-a zis ”că nu are ce să-i facă, că asta e boala. Nu a venit niciun medic”. I-a dat apă, iar seara, femeia se simțea mai rău. I-a fost făcută insulina și după ce a stins becul a auzit o bubuitură. Doamna Emilia căzuse din pat. Murise. ”A plecat asistenta, a venit alta după 15 minute. A venit infirmiera. Era asistenta șefă, asistenta și infirmiera. Nu au vrut să pună mâna pe ea. Mi-au zis, mie și celorlați, să ne întoarcem cu fața la perete. Așa am stat o oră și jumătate. Eram doar eu cu colega mea și cu doamna care murise. Au lăsat-o să moară ca un câine. Au lăsat-o jos, pe ciment, au acoperit-o cu un cearceaf”, povestește femeia, potrivit stiripesurse.

Știa că soțul decedatei avea coronavirus, la fel și sora ei. Femeia mai spune că trupul neînsuflețit al doamnei Emilia a fost luat cu saci negri de doi bărbați. ”M-am cutremurat, un șoc! Eu azi m-am externat. Am cerut să mi se facă un test și mi s-a spus că nu mi se face, că se face doar la cei care sunt pozitivi și că să stau 14 zile izolată. Rușine să vă fie, rușine să fie la tot sistemul medical, ne lăsați să murim ca niște câini. Eu stau 14 zile în coșmar, nu știu dacă sunt infectată sau nu", a mai zis femeia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel