Coronavirus, Satu Mare: Bărbat angajat la un restaurant chinezesc din Italia, caz infirmat

Coronavirus, China
Un bărbat angajat la un restaurant chinezesc din Italia a venit la Urgenţe la Satu Mare, speriat că are simptome, dar nu ar avea coronavirus, spun medicii

Un bărbat de 40 de ani care a muncit într-un restaurant chinezesc din Italia a fost internat la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Satu Mare în noaptea de sâmbătă spre duminică, inițial fiind suspect de coronavirus, însă medicii au exclus ulterior această suspiciune, a declarat purtătorul de cuvânt al unității medicale, Constantin Demian, pentru Agerpres.

„Se exclude categoric suspiciunea de prezență a coronavirusului, nu se încadrează în tabloul clinic. Din spusele bărbatului, a lucrat în Italia la un restaurant chinezesc, patronii au plecat în China. În microbuz spre casă a început să tușească. Are o viroză respiratorie cu alură gripală, suspect de pneumonie", a declarat reprezentantul Spitalului Județean de Urgență din Satu Mare.

Bărbatul de 40 de ani nu a fost internat inițial și a fost lăsat acasă, însă la presiunile familiei a fost internat la secția de Boli Infecțioase, fiind izolat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cele mai bune uleiuri esențiale care reduc inflamația
10 metode care stimulează nervul vag în mod natural

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel