Coronavirus, România: numărul deceselor a ajuns la 52

Deces
O femeie de 65 de ani, din Sibiu, și un bărbat de 52 de ani, din Ialomița, au murit luni, 30 martie, din pricina COVID-19.

Coronavirus, decese. O femeie 65 de ani, din județul Sibiu, și un bărnbat de 52 de ani, din județul Ialomița au murit de COVID-19. Potrivit unei informări a Ministerului Sănătății, femeia a fost internată pe 27 martie la SCJU Sibiu - ATI, iar în aceeaşi zi s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19, probe care au fost testate la Spitalul Regina Maria Bucureşti. Confirmarea de COVID019 a venit pe 28 martie, iar femeia a murit luni, 30 martie. Aceasta avea ca patologie preexistentă o boală cardiovasculară.

Bărbatul din Ialomița s-a prezentat duminică, 29 martie, la UPU Slobozia. I-au fost recoltate probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la INBI Matei Balş. A murit în ziua prezentării la UPU, iar confirmarea pentru COVID-19 a venit azi, 30 martie. Acesta, mai arată autoritățile nu avea medic de familie şi nici aparţinători, din acest motiv nu se cunosc antecedentele patologice ale bolnavului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel