Coronavirus. Muzicieni din Cluj și Arad, izolați la domiciliu după ce au concertat în China

Muzică
Muzicieni din Cluj şi Arad, care au concertat în China, se află izolaţi la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile.

Coronavirus, muzicieni. Muzicieni din Arad și Cluj susțin că au aflat de noul coronavirus din China abia când au ajuns acasă și că pe niciun aeroport pe unde au trecut nu ar fi fost informați de epidemie. Instrumentistul Iasmina Breşneni de la Filarmonica Arad spune, pentru digi24.ro, că muzicienii români au susținut 30 de spectacole într-un turneu de 50 de zile în China, inclusiv în regiunea Wuhan.

Aceasta mai precizează că li s-au făcut controale medicale și că totul este în regulă, iar în cele 14 zile cât trebuie să stea acasă trebuie să-și ia zilnic temperatura.

La Cluj, un student instrumentist și un fost angajat al Filarmonicii, pensionar acum, sunt izolați la domiciliu. Șeful DSP Cluj, Mihai Moisescu, afirmă că aceștia vor fi transferaţi la Spitalul de Boli Infecţioase dacă vor prezenta simptome gripale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel