LIVE. Coronavirus și COVID-19, cele mai promițătoare tratamente. Interviurile DC News și DC Medical

Coronavirus, COVID-19
  LIVE
Ediție specială a emisiunii Interviurile DC News și DC Medical. Experți români vorbesc despre cele mai promițătoare tratamente dintre cele testate în lupta cu noul coronavirus și COVID-19. 

Ediția de joi a emisiunii Interviurile DC News și DC Medical aduce în prim plan noile tratamente care au dat, până acum, rezultate în lupta cu COVID-19, boala declanșată de infectarea cu noul coronavirus. 

Experți români de marcă - pe prof dr Cătălin Codreanu, medic primar reumatolog la Centrul Clinic de Boli Reumatismale "Dr. Ion Stoia", prof dr Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie și reprezentant al României în boardul MS; prof dr farm Dumitru Lupuliasa, președintele Colegiului Farmaciștilor din România, de la UMF Carol Davila București, și șef de lucrări dr Virgil Musta, directorul medical al Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara , de la UMFT Timișoara - vor explica ce tratamente funcționează în lupta cu boala care a făcut deja, la nivel mondial, peste 217.000 de victime și a infectat peste 3.117.000 de oameni. 

Emisiunea va fi transmisă pe canalele de Youtube ale DC NewsTV, DC News și DC Medical și pe paginile de Facebook ale DC News și DC Medical.


Puteți urmări emisiunea aici. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

indulcitori artificiali - FOTO: Freepik@italo2
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel