Cori Grămescu: nu trebuie să vă adaptați unor diete care nu vi se potrivesc

O porție de fericire  FOTO: Pixabay
Nutriționistul Cori Grămescu subliniază, într-o postare recentă pe rețele sociale, că nu trebuie să ne adaptăm unor diete care nu ni se potrivesc.

Cori Grămescu spune că e ”ok și normal să mănânci ceea ce vrei sau ce îți este poftă din când în când”, dar și că nu e nevoie să îți impui singur/singură restricții inutil.

”O parte din mesele clientelor mele din ultima perioadă. Nu sunt toate pozele de la aceeași clientă, însă vreau să subliniez faptul că este OK și NORMAL să mănânci ceea ce vrei sau ce îți este poftă din când în când. Nu ai de ce să te restricționezi inutil! Am discutat cu clientele din comunitatea Yummdiet.com și le-am adaptat meniul pentru perioada sărbătorilor Pascale pentru a se bucura de sărbători și de cei dragi și totuși să își mențină rezultatele obținute până acum. Dieta/planul de slăbire se adaptează vouă, nu voi trebuie să vă adaptați unor diete care nu vi se potrivesc!”, subliniază Cori Grămescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel