Cori Grămescu: 5 reguli SIMPLE, dar MIRACULOASE care te AJUTĂ să slăbești RAPID

FOTO pexels
Unul dintre cei mai renumiți nutriționiști și instructori de pilates din România, Cori Grămescu, are cinci reguli simple prin care poți slăbi sănătos. 

"Începutul de an aduce de foarte multe ori un gram de motivație în plus pentru clientele din programele mele de slăbire. Am cliente care au slăbit între 8 și 3 kg într-o lună și asta cu un plan alimentar echilibrat fără prea multe restricții generat de platforma mea de slăbire yummdiet.com, cu antrenamentele gândite special pentru acasă care se regăsesc de asemenea în platformă și mai ales cu suportul zilnic al echipei de nutriționiști.”, declară Cori Grămescu.

"Practic, ai nu doar un meniu personalizat și exerciții pentru acasă, ci păstrezi permanent legătura cu nutriționiștii care te susțin și te ajută să iei cele mai bune decizii.”, completează Cori.

Cinci reguli simple

 

"1. NU restricționați grupe întregi de alimente!

În mod paradoxal, cei care au probleme cu greutatea tind să mănânce în perioadele „de dietă” un număr restrâns de ingrediente și renunță rapid la meniurile sănătoase din lipsa de opțiuni și din cauză că reduc prea drastic caloriile. În plus, organismul are nevoie din toate grupele de nutrienți, așa că în dietă ar trebui să poți consuma nu doar legume și carne, ci fructe, lactate, cereale și făinoase, precum și cantități moderate din produsele care îți plac, indiferent că nu sunt neapărat dietetice. 

2. NU fiți rigizi!

Flexibilitatea unei diete este cheia menținerii ei pe termen lung. Momentele critice sunt acelea în care plecăm de acasă și nu mai avem acces la anumite alimente. Atunci suntem tentați să consumăm ceea ce găsim, dar acest lucru este total greșit. Pomânca în continuare super sănătos, fără să-ți pui în pericol dieta. 

3. Fiți organizați!

Organizarea este cheia. Într-o dietă, atunci când mergi în supermarket, este esențial să ai la îndemână o listă de cumpărături care să respecte meniul tău zilnic. Cu cât cumperi mai puține ispite culinare, cu atât ai mai multe șanse să îți respecți meniul! 

4. NU uitați de mișcare!

Cori Grămescu a elaborat un set de exerciții simple, care durează numai 30 de minute și pe care orice client le poate face, fără probleme, acasă. Antrenamentele fizice blânde sunt eficiente pentru persoanele care nu au făcut niciodată sport, pentru cei care nu sunt familiarizați cu antrenamente puternice și, totodată, sunt o opțiune foarte bună pentru a deveni mai activi și a avea un metabolism mai rapid.

5. Înconjurați-vă de oameni care vă susțin și au aceleași preocupări!

Un vibe pozitiv într-un proces de slăbire ajută mai mult decât ne imaginăm. Avem nevoie de un loc lipsit judecăți și prejudecăți unde să ne simțim liberi să vorbim despre schimbările prin care trecem, să fim susținuți și încurajați, iar comunitatea yummdiet.com a instructorului Cori Grămescu are fix acest rol", este de părere nutriționistul Cori Grămescu, potrivit cancan

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel