Coordonatorul de la UPU Dorohoi, Botoșani, a murit după ce a ieșit din gardă. Apropiații susțin că acesta suferea de mai multe boli

Un alt medic s-a stins din viață
Medicul Ovidiu Nicolae Alexa, coordonatorul UPU de al Spitalul din Dorohoi, județul Botoșani, a murit la 46 de ani, la scurt timp după ce a ieșit din gardă.

Medicul Ovidiu Nicolae Alexa, unul dintre cei mai cunoscuți medici de la Spitalul din Dorohoi, județul Botoșani, a încetat din viață la scurt timp după ce a ieșit din gardă. Acesta, coordonator al Serviciului de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Dorohoi, ar fi suferit un infarct. A fost găsit inconștient de iubita sa, care este tot cadru medical la același spital

Femeia a încercat să îi acorde ajutor de urgență în apartamentul în care locuia, dar în ciuda eforturilor de resuscitate, de aproape o oră și jumătate, medicul nu a putu fi salvat, potrivit stiribotosani.ro.

”Am făcut tot ce este omeneşte posibil. Inima a pornit de două ori, însă nu a rezistat. Am încercat să îl trimitem cu elicopterul la Iaşi, dar nu s-a mai putut”, a spus medicul Valerian Andrieş, managerul Spitalului Municipal Dorohoi.

Apropiații medicului susțin că acesta suferea de hipertensiune, insuficienţă renală şi o cardiomiopatie ischemică la debut, dar și că nu lipsea de la muncă. Joi, când a început tura, medicul Ovidiu Nicolae Alexa ar fi acuzat o stare de rău, dar ar fi încercat să se trateze singur, crezând că e vorba de oboseală. Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, Monica Adăscăliţei, susține că decesul medicului trebuie pus pe seama epuizării la locul de muncă, arată Realitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel