CONFERINȚĂ ASPTMR: Lansare Servicii comunitare integrate pentru pacienții cu tuberculoză și familiile lor
28 apr, 19:36

Plămâni. Foto: Pexels
ASPTMR  - Asocația Pentru Sprijinirea Pacienților cu Tuberculoză Multi - Drog Rezistentă – lansează joi, de la ora 12.00, proiectul Servicii comunitare integrate pentru pacienții cu tuberculoză și familiile lor SCI-TB. Conferința va fi transmisă și pe pagina de Facebook a DC Medical. 

Faptul că suntem în plină pandemie COVID-19, nu înseamnă că celelalte boli au dispărut. Din păcate, România are, în continuare, cea mai mare incidență de TBC din Uniunea Europeană. Iar situația este cu atât mai gravă cu cât spitalele și secțiile de pneumoftiziologie din România sunt în prima linie a luptei contra pandemiei  COVID-19. 

Această boală poate fi prevenită sau tratată și vindecată, cu condiția să mergi la medic de la primele simptome și să respecți tratamentul, care nu este ușor.

Pe 24 aprilie a fost Ziua Mondială a Tuberculozei, iar anul acesta ASPTMR  - Asocația Pentru Sprijinirea Pacienților cu Tuberculoză Multi - Drog Rezistentă – lansează proiectul Servicii comunitare integrate pentru pacienții cu tuberculoză și familiile lor SCI-TB.

Conferința de lansare va avea loc joi, 29 aprilie, de la ora 12.00, și va fi transmisă și pe pagina de Facebook a DC Medical. 

Ştiri Recomandate

Cum puteți scăpa de stresul organizării unei călătorii?
Menta, plantă-remediu natural pentru multe afecțiuni
DOXEPINUM - prospect
ETOMIDATUM – prospect
CIPROFLOXACINUM - prospect
Vitamina C: plante care pot înlocui pastilele
Cancerul de piele: 14 strategii să-l eviți
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri