Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dr. Carmen Orban renunță la funcția de manager al Institutului Fundeni. Dr. Alina Tănase, manager interimar
12 aug, 14:09
Conf. Dr. Carmen Orban va fi noul director general al Grupului Monza, după opt ani în care a fost manager al Institutului Clinic Fundeni. Ea va prelua funcția în domeniul privat pe 19 augst, după ce mandatul în instituția medicală de stat expiră, pe 16 august.
Conf. Dr. Carmen Orban

Conf. Dr. Carmen Orban, unul dintre medicii și managerii reputați ai domeniului medical, se alătură echipei manageriale a Grupului Monza România. „A ales să facă parte din echipa noastră, după ce a condus cu succes din 2011 și până în prezent Institutul Clinic Fundeni. Doamna conferențiar va avea funcția de Director General al Grupului Monza și va lucra îndeaproape cu Luca Militello, CEO Grupul Monza România”, se arată într-un comunicat de presă al unității medicale.

Conf. Dr. Carmen Orban a declarat: „Mulțumesc întregii echipe a Institutului Clinic Fundeni cu care am conlucrat pe durata celor peste 8 ani de mandat în funcția de manager. Când mă refer la echipa Institutului fac trimitere atât la doamnele și domnii miniștri ai Sănătății cu care am colaborat foarte bine în interesul pacientului Institutului, cât și la echipa managerială și personalul medical al Institutului care au dovedit o înaltă ținută profesională.”

Conf. Dr. Carmen Orban a susținut întotdeauna necesitatea unei permanente conlucrari medicale, de completare reciprocă, între spitalele de stat și cele private, pentru binele bolnavului. Are aceeași viziune ca reprezentanții Grupului Monza, care au pus în centrul sistemului medical pacientul, se mai arată în documentul făcut public.

Luca Militello, CEO Grupul Monza România, a declarat: „Ne bucurăm că un profesionist de talia Conf. Dr. Carmen Orban a ales să facă parte din echipa noastră. Viziunile sunt comune și politica Grupului Monza a fost întotdeauna aceea de a pune pacientul în centrul sistemului. Vrem să vorbim mai mult și mai des despre performanțele sistemului medical din România si despre profesionalismul corpului medical. Și asta pentru că medicii români sunt foarte buni și concurează cu succes cu cei din marile clinici ale lumii. Este clar că împreună putem duce medicina românească la un alt nivel.”

„Am acceptat o nouă provocare în cariera managerială deoarece apreciez că sistemul medical privat poate crește organic prin satisfacerea interesului pacientului de a beneficia de servicii medicale optime în condiții de siguranță”, a mai spus conf. dr. Carmen Orban.

Conf. Dr. Carmen Orban își va începe activitatea din data de 19 august 2019. Ea a fost manager al Insitututlui clinic Fundeni din 2011, iar în 16 august, mandatul său expiră.

Funcția de manager al Institutului Clinic Fundeni va fi preluată interimar de dr Alina Tănase din data de 16 august 2019.

 


Ştiri Recomandate

Diabetul, factor de risc major la infecții pulmonare severe
Femeie cu arsuri superficiale pe față și mâini, după o explozie de gaze
Mai multe lactate, mai mare riscul de cancer de prostată
Transplant. Trei vieți salvate de o copilă de doar 7 ani, de Moș Nicolae
Antibiotice, prescrise zilnic la 45% dintre pacienții români
Împiedică aspirina creșterea anevrismului?
Deratizare la un bloc din Suceava. Un cuplu a ajuns la spital
REZIDENȚIAT 2019. Mesajul emoționant al unui medic către viitorii rezidenți
Comentarii