Conf dr Aurel George Mohan, nou Secretar de stat în Ministerul Sănătății

Dr Aurel-George Mohan. Foto: Facebook / dr Carmen Pantiș
Medicul orădean neurochirurg Aurel-George Mohan, a fost numit marți seara, Secretar de stat în Ministerul Sănătății, prin decizia premierului Nicolae Ciucă. Decizia a fost publicată deja în Monitorul Oficial. 

Medicul orădean Aurel-George Mohan, noul Secretar de stat în Ministerul Sănătății a absolvit cursurile Universității din Oradea, este doctor în medicină și specializat în neurochirurgie. Dr. Aurel Mohan, care are 38 ani, este medic specialist neurochirurg la Spitalul Județean din Oradea și medic coordonator al blocului operator în cadrul aceluiași spital. De asemenea, este conferențiar universitar la Facultatea de Medicină din Oradea.

„Astăzi, 4 ianuarie 2022, prin Decizia domnului prim-ministru Nicolae-Ionel Ciucă, orădeanul și colegul nostru, Aurel-George Mohan a fost numit în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății. La cei 38 de ani împliniți, Aurel-George Mohan este un cunoscut medic primar neurochirurg, medic șef bloc operator, doctor în medicină, conferențiar universitar în cadrul Facultății de Medicină din Oradea. Felicitări și mult succes în noua și dificila misiune de ministru-secretar de stat la Ministerul Sănătății, dragă conf.univ.dr. Aurel-George Mohan!”, a scris Ioan Mang pe pagina sa de Facebook.

„Astăzi, 4 ianuarie 2022, prin Decizia domnului prim-ministru Nicolae-Ionel Ciucă,  domnul  conf dr Aurel George Mohan a fost numit în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății. Felicitări și mult succes în noua și dificila misiune de ministru-secretar de stat la Ministerul Sănătății!”, a anunțat și dr Carmen Pantiș, președintele Colegiului Medicilor Bihor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel