Conducerea Spitalului Județean Suceava și-a dat demisia
01 apr 2020, 23:11

Medic
Conducerea Spitalului Județean Suceava și-a dat demisia. Informația a fost confirmată de prefectul județului Suceava la un post TV.

Conducerea Spitalului Județean Suceava a demisionat miercuri seara, 1 aprilie. Surse digi24 susțin că managerul unității medicale nu ar mai putea gestiona această situație și că nu ar fi primit sprijin din partea Ministerului Sănătății. Prefectul de Suceava confirmă demisiile managerului și ale directorului medical al unității amintite. Despre acesta din urmă, spune prefectul, că s-ar mai gândi dacă să demisioneze sau nu.

La postul TV amintit, medicii au declarat azi, 1 aprilie, că au cerut o echipă de doctori care să meargă la Suceava și să-i coordoneze, că nu mai fac față și că ar fi rămas medici foarte puțini și că sunt foarte mulți pacienți infectați cu COVID-19.

Un cadru medical, citat de digi24, preciza că de pacienții cu coronavirus se ocupă medici de alte specialități și că situația ar putea fi foarte gravă mai ales pentru pacienți. Doctorii mai aminteau de lipsa echipamentelor medicale de protecție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Forma corpului, element pentru diagnosticarea unor boli. Femeile, în atenția medicilor

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?