Condiția care trebuie îndeplinită pentru ca oamenii să se poată întâlni. Dr Anthony Fauci: riscul devine EXTREM DE SCĂZUT

Dr. Anthony Fauci
Riscul de îmbolnăvire cu COVID este minim în cazul persoanelor care și-au făcut ambele doze de vaccin și se văd la o cafea, susține faimosul medic infecționist Anthony Fauci.

Cunoscutul medic infecționist american Anthony Fauci a declarat că oamenii vaccinați cu ambele doze de ser împotriva COVID se pot întâlni, iar riscul de infectare este minim. ”Puteți începe să vă întâlniți chiar dacă riscul nu este zero, însă riscul devine extrem de scăzut atunci când aveți ambele părți vaccinate”, a spus Anthony Fauci, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase, pentru CNN.

Acesta a mai precizat că atunci când fiica va veni să-l vadă și este vaccinată o va duce acasă și o va îmbrățișa cum nu a reușit să facă de un an de zile. 

În Statele Unite ale Americii, peste 28 de milioane de oameni s-au îmbolnăvit de COVID, 508.307 au murit. S-au administrat 68.274.117 doze de vaccin, conform datelor de la Universitatea John Hopkins.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel