Condiment super-parfumat, cu efect terapeutic. Lidia Fecioru: Ajută foarte mult la sănătatea creierului

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru are doar cuvinte de laudă la adresa unui condiment foarte des folosit în bucătărie. 

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit multiplele beneficii ale rozmarinului pentru mintea și trupul nostru.

"Ceaiul de rozmarin e foarte bun pentru tot ce înseamnă circulația periferică, pentru circulația craniană, pentru o funcționalitate foarte bună a vaselor de sânge coronariene.

Planta de rozmarin ajută la reîntinerirea celulelor craniene. Întinerește într-un fel sângele, ca și cum am lua un tratament.

Îl putem lua și uscat, sub formă de cașetă, îl putem face și ceai, îl putem face și comprese pentru față, pentru că ajută la întinerirea celulei. Facem un peeling ușor cu zaț de cafea, apoi punem câteva tifoane îmbibate în ceai de rozmarin.

Cel mai important este că ajută foarte mult la sănătatea creierului și a circulației craniene.

Rozmarinul se poate folosi și în curele de slăbire.

Clătirea părului cu ceai de rozmarin stimulează creșterea părului.

Este foarte bun când suferim de insomnii, când suntem în depresie.

Trebuie să ținem cont doar că el nu se poate folosi decât după vârsta de 12 ani.

Cei care au hipertensiune de gradul 2 și 3 nu au voie să îl folosească.", a precizat Lidia Fecioru la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Ştiri Recomandate

Crossuri externe

pixel