Clujul, gazda unui Congres Internațional de Psihoterapie Cognitivă și Comportamentală

Intrarea în sediul central al UBB  FOTO: Facebook UBB Cluj
La Cluj a debutat vineri, 13 septembrie, Congresul Internațional de Psihoterapie Cognitivă și Comportamentală. Este prima ediție organizată în premieră în afara SUA.

Congres Psihoterapie Cognitivă. Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca găzduiește, în perioada 13-15 septembrie, cel de-al patrulea Congres Internațional de Psihoterapie Cognitivă și Comportamentală (REBT/CBT) al Albert Ellis Institute, New York, acesta fiind primul organizat în afara granițelor SUA, anunță reprezentanții universității clujene.

”Faptul că UBB este unul dintre organizatorii acestui congres, alături de Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România, este o confirmare a prestigiului internațional al Școlii clujene de psihologie clinică și psihoterapie”, consideră, Daniel David, prorectorul UBB responsabil cu cercetarea, competitivitea-excelența și publicațiile științifice, totodată președintele Congresului.

Programul Congresului îmbină aspecte teoretice, de cercetare avansată, cu aspecte practice esențiale/eficiente și reunește participanți din câteva zeci de țări.

Programul detaliat al evenimentului este disponibil AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel