Clipe de coșmar pentru o cunoscută artistă. A ajuns la spital din cauza COVID
05 apr 2021, 09:25

Cântăreața Celia a fost internată două săptămâni în spital, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Întreaga familie a artistei a fost pozitivă și spune că a trăit un coșmar.

Celia a transmis un mesaj emoționant de pe patul de spital, în care le mulțumește medicilor și asistentelor care au tratat-o pe ea și pe familia ei. Artista a fost internată în Spitalul din Deva, după ce a fost depistată cu COVID-19 și starea ei s-a înrăutățit. 

”Experiența COVID-19 a fost un cosmar pentru mine/noi.Totuși, n-am cuvinte să mulțumesc Lui Dumnezeu că a îngăduit să ne mai avem unii pe alții, să rămână și mama lângă noi. Dumnezeu a lucrat prin oamenii care ne-au îngrijit, cărora nu știu cum le voi putea mulțumi, însă îi voi purta în rugăciuni

Am fost internați mai bine de două săptămâni în Spitalul din Deva, secția Infecțioase și știu că nimic nu a fost întâmplător. Oamenii de acolo pur și simplu ne-au dat putere și ne-au șters lacrimile…. de la infirmiere, asistente până la minunata Doamna dr. Oniciuc Antonela cea care ține închegată această echipă minunată, secția infecțioase fiind condusă cu mult profesionalism de către dânsa.", a transmis Celia pe rețelele de socializare.

Citește continuarea pe SPECTACOLA.RO.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?