CJAS Timiș: 350 de milioane de lei pentru spitalele din județ

Euro    FOTO: Pixabay
CJAS Timiș a alocat suficienți bani pentru unitățile medicale cu paturi, astfel încât toți pacienții să poată beneficai de asistență medicală fără întrerupere.

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş a alocat în primele nouă luni ale anului un buget de aproximativ 350 de milioane de lei unităţilor sanitare cu paturi din judeţ, astfel că toţi bolnavii care se adresează spitalelor beneficiază de asistenţa medicală de care au nevoie şi la care au dreptul, fără întrerupere.

"Sumele alocate unităţilor sanitare cu paturi sunt suficiente şi nu există niciun motiv pentru care unui asigurat să-i fie refuzat un serviciu medical. Dacă un asigurat întâmpină dificultăţi in obţinerea serviciilor medicale de care are nevoie în cadrul spitalelor, îl rog să ne sesizeze pentru a putea rezolva în cel mai scurt timp situaţia cu care se confrunta", afirmă preşedintele-director general al CJAS Timiş, Victor Dumitraşcu, într-un comunicat citat de agerpres.ro.

Cele mai multe fonduri s-au alocat spitalelor cu adresabilitate mare, respectiv, Spitalul Judeţean Timişoara (106,6 milioane de lei), Spitalul Municipal Timişoara (70 de milioane de lei), Spitalul Clinic de Copii "Louis Ţurcanu" (aproximativ 38,3 milioane de lei), Spitalul Clinic de Boli Infecţioase "Victor Babeş" (17 milioane de lei), Institutul de Cardiologie Timişoara (20,5 milioane de lei), Spitalul Municipal Lugoj (12,6 milioane de lei), Spitalul de Psihiatrie Gătaia (13,6 milioane de lei), Spitalul de Psihiatrie şi Măsuri de Siguranţă Jebel (13,9 milioane de lei).

În contract cu CJAS Timiş sunt 26 de unităţi sanitare cu paturi, dintre care 14 spitale sunt în Timişoara şi acordă servicii medicale în spitalizare de zi şi spitalizare continuă, iar restul spitalelor sunt în judeţ. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel