Ciocolata, efectul surprinzător în intestin: cinci alimente bune pentru sănătatea intestinală

Ciocolata
Iată o listă de cinci alimente care ajută la sănătatea intestinului. Poate părea surprinzător, dar ciocolata are un efect neașteptat în intestin.

Un intestin sănătos este cel mai important pentru descompunerea corectă a alimentelor pe care le consumați pentru ca organismul să absoarbă toți nutrienții. Iată 5 alimente pe care trebuie să le consumi pentru un intestin sănătos.

Un intestin sănătos este legat de o digestie adecvată. Tendința de a pierde în greutate este mult mai rapidă atunci când aveți un intestin sănătos.

Un microbiom intestinal sănătos este esențial pentru ca nutrienții să se absoarbă și să elibereze toxine din organism. Dacă aveți un intestin nesănătos, puteți avea probleme grave, cum ar fi balonare, inflamație, diabet, obezitate, energie scăzută și acnee.

Pentru a avea un intestin sănătos, ar trebui să ne concentrăm pe alimentele fermentate și probiotice pentru a promova bacteriile bune.

Iată 5 alimente pe care ar trebui să le includeți în dieta dvs. pentru un intestin sănătos.

Iaurt

Iaurtul este un aliment probiotic care conține bacterii specifice intestinale. Acest lucru ajută la creșterea numărului de bacterii bune din intestin și la îmbunătățirea digestiei. Este minunat pentru eliminarea bacteriilor rele.

Mango

Mango este un aliment bogat în fibre, care este excelent pentru intestin. Menține bacteriile bune în viață în intestin, îmbunătățește sănătatea intestinelor, precum și reduce grăsimea corporală și controlează zahărul din sânge.

Ulei de cocos

Uleiul de cocos are proprietăți care promovează sănătatea intestinală bună. Are o proprietate antivirală, antibacteriană, care ucide bacteriile rele din intestin. Acizii grași ajută la distrugerea bacteriilor în timp ce restabilesc nivelurile de aciditate din stomac.

Usturoi

Usturoiul are proprietăți antibacteriene și antimicrobiene care ajută la reducerea bacteriilor rele. Acest lucru este bun pentru a produce bacterii sănătoase în intestin și pentru a elimina toxinele.

Ciocolată

Ciocolata conțin polifenol, o substanță chimică organică care promovează creșterea și eficacitatea bacteriilor intestinale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel